Sezonul de toamnă-iarnă înseamnă, pe lângă multe alte priorități, schimbarea garderobei. Fashionistele din toată lumea nu întârzie să fie informate cu ultimele tendințe pentru paltoane! Și aș spune că este ok, deoarece e corect și bine să urmărim sfaturile cum am putea asorta un palton cu propria noastră persoană, ținută și stil. Moda paltoanelor 2019-2020 o vei afla din prezentul articol, care sunt sigură că nu te va dezamăgi!

Indiferent de anotimp, paltoanele au fost și vor fi diverse, atât după lungime, culoare, textură, cât și după stil. E clar, însă, că paltoanele gen jachetă elegante vor deveni topul sezonului 2019-2020. Vor fi în trend și paltoanele în stil militar, dar și cele voluminoase, cu mâneci mari sau scurtate și care arată impresionant. Apogeul printre modelele de paltoane prezentate la modă 2019-2020 vor fi cele cu blană, cele cu inserații și gulere de blană, sau cele din cașmir și material matlasat.

Dacă te gândești la ce culori se vor purta, află că în vogă vor fi cele roșii, albastre (cobalt), nuanțe de galben, verde și vișiniu. Accentul va fi pus pe culorile vibrante, dar destul de plăcute vor fi și cele roz și crem. De asemenea, nu vor rămâne în urmă albastrul închis, culoarea gri, dar și clasicul negru.

Noutatea sezonului va fi paltonul cu imprimeuri și va deveni chiar un must have.

Vestimentația de afaceri sau cea pentru ieșirile în oraș, vor arăta incredibil de frumos cu paltoane într-o versiune la modă. Printre acestea, ai ocazia să descoperi modele de diferite lungimi. Paltoanele lungi pot servi nu doar pentru ieșirile de seară, ci pot fi asortate cu adidași, ghete până la gleznă sau cizme. Cel puțin, așa ne recomandă stiliștii. De asemenea, vei putea purta nu doar rochii sau fuste cu aceste paltoane, dar și blugi sau pantaloni lungi în nuanțe de gri, bej și negru monocrom.

Dacă ești adepta unui stil sport sau casual, atunci modelele decupate chiar vor fi pe potriva gusturilor tale. Culorile elegante ale unui palton scurt, în nuanțe de roșu, galben, verde, vor fi tocmai potrivite pentru acest stil. 

Indiferent de vreme sau anotimp, dorim căldură și luminozitate în cromatica hainelor pe care le purtăm, de aceea au fost create paltoanele în culori strălucitoare, pentru a crea senzația de căldură și emoții pozitive.

Culorile precum roșu incendiar sau cele ultraviolete, portocaliu, verde și altele de genul, vor crea o imagine de neuitat, impresionantă. Un asemenea palton nu va fi purtat de oricine, trebuie să fii o persoană îndrăzneață, ușor extravagantă pentru un asemenea stil.
Principalul decor al paltoanelor de modă 2019-2020 va fi blana. Aceasta va fi ca decor la gulerul paltonului, la mâneci, buzunare sau chiar la cordon. Imaginează-ți gulerul unui palton cu decor de blană, cum poate fi ușor aruncat pe întreaga lungime a paltonului până în partea de jos, sau chiar la un palton care este mai larg, poate acoperi chiar și umerii. Ar arăta fascinant, nu?

2019-2020 este anul care vine cu o varietate de paltoane și cu siguranță vei găsi unul pe placul tău. De aceea, grăbește-te acum să-ți completezi garderoba cu ce crezi tu că e mai frumos și mai potrivit pentru tine!