Decolteuri adânci, modele mini și țesături transparente – sunt doar unele din tendințele de rochii ale sezonului de primăvară-vară 2020. Anul acesta se poartă modelele sexy și îndrăznețe, printre care se vor evidenția și nuanțe romantice sau printurile florale, dar și mânecile felinar. Vezi mai jos cu ce ți-ai putea împrospăta garderoba în acest sezon. 

Decolteul adânc (dar foarte adânc!), sub forma unui V, poate ajunge la unele rochii chiar până la talie. Acest model poate fi purtat dârz de către fetele cu sânii mici. Modelul poate include rochiile scurte, dar și cele cu lungimea până la pământ.

Mătasea și satinul vor conferi modelelor de rochii multă tandrețe, finețe și iz de aristocrație. Acestea pot fi lungi cu tăietură de la șold sau scurte, având diferite croiuri geometrice. La vestiții creatori ai modei vei găsi modele din materiale curgătoare cu luciu de matcă. 

Mânecile evidențiate vor fi destul de la modă în acest sezon. Acestea pot fi în orice forme, dar destul de voluminoase și de diferite lungimi. De exemplu forma lanternelor sau a clopotelor  au putut fi văzute și la prezentările de modă ale celor mai recunoscuți modelieri. 

Printurile florale, broderiile și florile volumetrice vor fi un atribut indispensabil al colecției de rochii din sezonul de primăvară-vară și va fi valabil pentru toate femeile. Cromatica va fi de primăvară, asemenea florilor ce înfloresc primăvara și vara în natură. De aceea, poți să-ți completezi garderoba fără timiditate, cu rochii florale și atrăgătoare. 

Rochiile din piele nu ne părăsesc din această colecție. Ba au fost lansate colecții cu rochii fără mâneci și fusta plisată. Mai mult decât atât, combinație de piele cu dantelă este una fascinantă și senzuală. Asimetria poate domina, iar culorile cele mai populare vor fi maro, verde și negru.

Rochiile mini nu au putut fi lăsate deoparte de către designeri. Modelele scurte pentru fiecare zi și cele pentru cocktail sunt un curs spre sexualitate și acestea, la fel, au fost prezentate pe pasarele la prezentările de modă internaționale. 

Rochiile din țesătură transparentă, mai ales cele din șifon, dantelă, tul și alte țesături translucide vor arăta pe silueta ta uimitor de senzual și erotic. Pentru fetele mai îndrăznețe se vor potrivi de minune modelele seducătoare, care nu vor ascunde aproape nimic. Deopotrivă, pentru femeile care vor să intrige, vor fi perfecte rochiile cusute din țesăturile întunecate sau cele în câteva straturi. 

Stilul retro polka dot este unul foarte simpatic și, în același timp, foarte divers. Pe lângă modelele de mazăre alb-negru, vor fi în vogă și cele cu fundal colorat, dar și alea cu diferite imprimeuri de mazăre într-un singur model. 

Leopardul- imprimeul prădător, va fi în fruntea tuturor, modelele lungi până la podea vor fi destul de senzuale, în timp ce modelele mini îți vor accentua sexualitatea!

Diverse culori în primăvara-vara anului 2020, iată ce va fi la modă. Cromatica este una foarte variată. Va include o gamă largă de culori aprinse, precum rozul, portocaliul, verdele, dar și nuanțele pastelate, precum albastrul pal sau lila. 

Poartă cu încredere orice model ți se potrivește și fii sigură că vei fi întoarce toate privirile!