Analizând mai multe opinii ale bărbaților, am aflat despre aceea cum califică ei sexualitatea feminină. Dar ca sa fiu mai precisă – semnele sexualității feminine din punctul lor de vedere.

Noi, femeile, punem accent pe fizicul nostru, pe cât de bine arătăm la exterior, cât de lucrat este corpul nostru, cât de ferme ne sunt fesele și cât de bine ne sunt definite coapsele, avem grijă ca părul să ne arate mereu îngrijit și multe alte detalii care, recunosc, nu trebuie neglijate.

Bărbații, însă, au punctat alte calități care definesc sexualitatea și anume:

Jucăușă!

Cu o femeie, zic ei, trebuie să-ți fie ușor să comunici și să aibă și simțul umorului. Nu mă refer la calitatea ei de a râde până se dă pe spate, ci să aibă capacitatea de a râde cu fervoare. Atât în comunicare, cât și în umor, femeia nu trebuie să fie „ieșită din tipar”.

Cochetă!

Calitatea de a fi cochetă nu o are fiecare femeie, dar ea poate fi deprinsă și dacă dispui de ea, să știi că poți transmite unui bărbat vibrații speciale! Aici mă refere la gesturile cu tentă sexuală cum ar fi rotirea unei șuvițe de păr pe deget sau mângâierea unui pahar cu degetele…

Frumoasă!

Această calitate este relativă, întrucât aproape toate femeile se consideră frumoase. De aceea, la frumusețe se referă îngrijirea corporală, acuratețea și feminitatea, pentru care bărbații pledează. Ce înseamnă toate acestea? Asta înseamnă un păr îngrijit, talie bine definită, vestimentație feminină, cum ar fi rochiile, fustele, bluzițele. Tocurile pantofilor definesc foarte clar sexualitatea. Cu cât tocul este mai înalt, cu atât femeia este mai sexuală și mai sigură pe sine. Pe de altă parte, stilul sport, gen blugi, ghete, chipiu și păr scurt, reprezintă feminitate pentru altă categorie de bărbați.

Grațioasă!

Femeile sunt încurajate să vegheze și să urmeze exemplul pisicilor în ceea ce privește grațiozitatea. Pisicile sunt grațioase și line în mișcări. Ar trebui să învățăm să fim plastice de la aceste animăluțe de companie, pentru a înnebuni bărbații cu acest har. 

Deschisă în conversații intime…

Orice femeie ce se consideră sexy ar trebui să știe să deschidă și să întrețină un dialog intim. Trebuie să o facă într-o manieră demnă și calculată, fără a se ajunge la nivelul porno și fără a ajunge la o conversație cu jargoane sau aluzii ce le-ar putea face doar un bărbat. Pentru două persoane adulte, aflate față în față, tema sexului nu ar trebui să fie un tabu, ci dimpotrivă, să fie o temă necesar de a fi discutată chiar la început de relații. Mă refer aici și la  dorințe, preferințe, pofte, vestimentație, jucării sexuale, poziții, metode de contracepție și altele.

Privirea…

Privirea unei femei vorbește mult despre sexualitatea ei. Calmitatea și precizia cu care privești un bărbat atunci când îți vorbește, îl va cuceri cu siguranță. Un bărbat iubește să fie ascultat, să fie apreciat și validat pentru ceea ce face, iar ceea ce face neapărat va fi și spus de către el, de aceea privește-l cu iubire, laudă-l când este cazul, schițând un zâmbet sincer și o privire ușor cochetă.

Autor: Mira